WIE IS !NSP!RAT!ON?

helen kluivert

Mijn naam is Angracia Kluivert. Het met succes inspireren van andere mensen vanuit mijn kennis, maar ook vanuit mijn eigen levenservaring, heeft me de weg gewezen naar het realiseren van mijn eigen bedrijf. Onder de naam !nsp!rat!on zet ik mij in om anderen te ondersteunen die door tegenslagen hun eigen (levens)kracht en positieve kijk op het leven zijn verloren.

Ik weet als geen ander wat tegenslagen met je doen en hoe negatieve ervaringen je blik op het leven kunnen vertroebelen. Op mijn 27e verloor ik mijn partner. Mijn wereld stortte in. Waarom was mij dit overkomen? En….hoe zou ik mezelf ooit weer kunnen helen? Het is een heel proces geweest om mezelf uit dat diepe dal te halen. Het was kortweg gezegd verschrikkelijk en enorm ingrijpend. Het keerpunt kwam toen ik mezelf niet meer herkende en zei ‘dit is niet oké. Dit is niet wie ik ben.’ Ik voelde dat ik een keuze moest maken. Een keuze in vergeven of boos door het leven blijven gaan. Ga ik proberen mijn leven van een andere kant te bekijken. Van wat er nog wél allemaal over van is. Hoe ik er op een andere, meer heilzame manier in kan gaan staan. Met de juiste hulp begon de zoektocht terug naar mezelf.

Vanuit deze achtergrond en vanuit mijn eigen bewustwordingsproces wil ik mij met !nsp!rat!on inzetten voor de samenleving. Ik wil andere mensen ondersteunen bij het anders leren kijken naar moeilijkheden, bij het loslaten van de weerstand en ondersteunen en begeleiden bij het zien van wat er nóg wel mogelijk is en waar er kansen liggen om te groeien en een bewuster en gelukkiger leven te creëren. Er zijn altijd mogelijkheden en kansen om je leven van een andere kant te leren bezien. Je kunt altijd een keuze maken, wat er ook aan de hand is in je leven.

Vanuit het leidinggeven, pedagogisch handelen, coachen, aansturen, informeren en ondersteunen in de kinderopvang en als programmamaker zet ik mij in voor de samenleving. Met deze expertise en ervaring sta ik particulieren, gezinnen en bedrijven bij in het herkrijgen van overzicht en het hervinden van de persoonlijke kracht, talenten en groeimogelijkheden.